5 perc szünet

Akinek vallanak a mikrofonbálványok

A Dumaszínház előadásait imádja a közönség. Csak tavaly közel négyszázezren nézték meg a műsorait, de hogy kik is ezek a stand-uposok, honnan jöttek, hogyan kerültek színpadra, mit gondolnak a világról, a rajongókról és egyáltalán, a humorról – ezt a most megjelent Mikrofonbálványok című interjúkötetből tudhatjuk meg.

5 perc szünet Földvári András világutazóval

A világ összes országában járt, száztizenháromszor kerülte meg a Földet, tizenegyszer juthatott volna el a Holdra. Van, aki bélyeget gyűjt, ő repülőtereket – telefonján az „ahol már jártam" applikáció úgy néz ki, mint egy világatlasz alakú sündisznó. Kalandjairól könyvet írt Elmentem világgá! címmel, amelyben páratlan humorral osztja meg 80 sztoriját a Föld körül.

A mozgás élvezete

Személyi edző, a Trust Your Body projekt és a Nemnőügy alapítója. Instagram oldalán olyan közösséget igyekszik építeni, ahol nincsenek tabutémák. Hisz benne, hogy a mozgásnak elsősorban élvezetet kell okoznia és hogy az étkezés csak étkezés, nem bűnözés.

Borban a játékosság

Tíz éve készít borokat, és szeretné, ha a híres móri ezerjó újra a méltó helyére kerülhetne a fehérborok világában. Férjével, kislányával és Marcipán nevű tacskójukkal bármikor örömmel fogadják a vendégeiket, akár csak arra tévedtek, akár tudatosan keresték fel a Csetvei Pincét. Öt perc szünet Csetvei Krisztina borásszal.

A boldogság hozzáállás az élethez

Vezetett divatlapot, és az egyik általa készített kiadvány még Karl Lagerfeldhez is eljutott. Egy ideje szabadúszóként dolgozik, és az utazásai során gyűjtött élményeiről ír a blogján. Optimistának tartja magát, hisz a fejlődésben, de fontosnak tartja, hogy ne felejtsük el azt, amit az előző generációk hagytak ránk. Tartsanak öt perc szünetet Szűcs Péterrel.