Katona Klári Jamie Foxx - hála és nagyság

Jamie Foxx - hála és nagyság

Jamie Foxx

Széles mosolyát nyílt, nyugodt, derűs tekintet kíséri. Ki tudja, mi adott többet ahhoz, ami az arcán látható? Kitűzött célja, az odavezető út megtalálása, annak végigjárása vagy maga a célbaérés? Nem tudható. Valami mégis azt mondatja velem, hogy ez nála inkább fordítva történt. Nem véletlen történések alakították az arcán megjelenőt. Ő szelídítette élhetővé, vállalhatóvá, hatékonnyá, eredményessé a körülményeket, a lehetőségeket. Nyugodtságát, békéjét, elkötelezettségét, alaposságát, türelmes következetességét, szakmaiságát ennek köszönheti. Innen a mosoly Taylor Hackford arcán. Az amerikai filmrendezőén, akinek Hollywood egyik legkiemelkedőbb alkotása köszönhető. Mert annak tartják a Ray Charles életének bemutatására vállalkozó, „Ray” című filmjét.

Kedves Olvasónk, ennek az érdekes cikknek még nincs vége!

Ha továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor hozzájárul a Jelen szerkesztőségének fennmaradásához. Az előfizetésért cserébe színvonalas elemzéseket, interjúkat, riportokat és publicisztikákat kínálunk.

Kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Kérjük, jelentkezzen be, ha Ön már regisztrált előfizető.

A Jelen egy pártoktól független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. A lap újságírói mélyen elkötelezettek a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!