Bazánth Ivola Nem vagyunk egyedül – üzenték a színművészetisek a kormánynak

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Szemere utcai épületénél tartottak tüntetést a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói. A demonstráción ismert, népszerű színészek, művészek olvastak fel a hallgatók autonómiáért folytatott küzdelmét támogató levelekből. Külföldről is sok levél érkezett színészektől, művészeti egyetemektől, és minden üzenet lényege az volt, amit a hazai tudósoktól, közszereplőktől és civilek százaitól kapott leveleknek: Nem vagytok egyedül. A hétfő délelőtti demonstrációval ezt akarták tudatosítani a kormányban.

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

A Jelen egy pártoktól és médiacégektől független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. Mélyen elkötelezettek vagyunk a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók támogatásával maradhat fent. Mi nem adományt kérünk, hanem színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk az előfizetésért cserébe.

A Jelen oldalán kizárólag a szerzőink saját írásai olvashatók. Nem foglalkozunk hírek utánközlésével és újracsomagolásával. Legfontosabb küldetésünk, hogy színvonalas elemzések, riportok, interjúk és vélemények közlésével segítsük megérteni a közéleti események összefüggéseit. Ha most továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor a Jelen független szerkesztőségének további munkájához is hozzájárul.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!