Hírsarok

Ryanair: a magyar kormány által kivetett ostoba adó a magyar családokat károsítja meg

Folytatódik a légiháború a Ryanair és a magyar kormány között. A légitársaság vezetője változatlanul képtelenségnek nevezi, hogy "extraprofit adót" vessenek ki egy olyan üzletágra, amely több éve veszteséges. A cég közleménye szó szerint hazugsággal vádolja Nagy Márton gazdasági minisztert. A Ryanair arra kéri a magyar utazóközönséget, hogy levélben tiltakozzon a jegyárak drágítása miatt a kormánynál.

Elolvasom

A Szabadság Szigeteként tér vissza idén a Sziget Fesztivál

Tóth Bea

A két év kényszerszünet után idén visszatérő Sziget Fesztivál újra a szabadságot és az elfogdást akarja hirdetni egy egyre kevésbé szabad és elfogadó környezetben. Ragaszkodnunk kell az értékrendünk megőrzéséhez és hirdetéséhez – jegyezte meg Kardos József programigazgató.

Elolvasom

Pert nyert a Hír TV ellen Márki-Zay Péter

A Fővárosi Törvényszék szerint a kormánypárti adó valótlanul terjesztette, hogy az ellenzék miniszterelnökjelöltje sürgősségi osztályokat és szülészeteket zárna be. A Hír TV azzal védekezett, hogy ők a hírműsoraikban nem tényeket, hanem politikai véleményt közölnek. Ez mondjuk tény, de a bíróság szerint ebben az esetben erre nem volt joguk.

Elolvasom
Keresés