Kormos Lili A mozgás élvezete

5 perc szünet Pór Ágival

Személyi edző, a Trust Your Body projekt és a Nemnőügy alapítója. Instagram oldalán olyan közösséget igyekszik építeni, ahol nincsenek tabutémák, ahol a tagok edukálhatóak, ahol megszégyenítés nélkül beszélhetnek a traumáikról, szorongásaikról, a testükhöz fűződő speciális viszonyukról. Hisz benne, hogy a mozgásnak elsősorban élvezetet kell okoznia és hogy az étkezés csak étkezés, nem bűnözés.

Az Instagram oldaladon folyamatosan foglalkozol a bodypositvity kérdésével. Egész pontosan mi a bodypositivity és mi a leggyakoribb félreértés ezzel kapcsolatban?

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

A Jelen egy pártoktól és médiacégektől független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. Mélyen elkötelezettek vagyunk a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók támogatásával maradhat fent. Mi nem adományt kérünk, hanem színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk az előfizetésért cserébe.

A Jelen oldalán kizárólag a szerzőink saját írásai olvashatók. Nem foglalkozunk hírek utánközlésével és újracsomagolásával. Legfontosabb küldetésünk, hogy színvonalas elemzések, riportok, interjúk és vélemények közlésével segítsük megérteni a közéleti események összefüggéseit. Ha most továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor a Jelen független szerkesztőségének további munkájához is hozzájárul.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!