Kormos Lili Alkotó ember, de nem rocksztár

5 perc szünet Lázár Domokossal

Van abban valami szokatlan, hogy valaki délelőtt a rádióban elemzi az aktualitásokat, este pedig teltházas koncertet ad a legnépszerűbb fesztiválokon. Lázár Domokos, az Esti Kornél és a Pegazusok nem léteznek zenekarok alapító tagja maga sem szokványos rocksztár, nem is szereti ezt a címkét, sőt törekszik rá, hogy varázstalanítsa ezt az idealizált státuszt. 

Mit szólsz az Európa-bajnokság alakulásához, most, hogy sem a magyar sem a francia válogatott nincs már versenyben, utóbbi úgy tudom, gyerekkorod óta az egyik kedvenc csapatod.

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

Az egy éves születésnapját ünneplő Jelen egy pártoktól független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. A Jelen újságírói mélyen elkötelezettek a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók segítségével maradhat fent.

Ha továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor ezzel hozzájárul a Jelen független szerkesztőségének munkájához. Az előfizetésért cserébe színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!