Ónody-Molnár Dóra Jakab Péter: rendszerváltásra készülünk, tiszta lapot akarunk nyitni Magyarország történetében

Ha a bizonytalanokat nem tudjuk megszólítani, akkor nincs kormányváltás – jelenti ki lapunknak Jakab Péter, a Jobbik elnöke, aki úgy véli, az ő konfrontatív stílusa alkalmas arra, hogy a választástól eddig apátiából elfordulókat a szavazóurnákhoz vigye. Jakab úgy látja, véletlenül sem szabad olyan helyzetet előidézni, hogy valamelyik miniszterelnök-jelöltben sértettség alakuljon ki, mert mindenkinek mozgósítania kell a saját táborát ahhoz, hogy meglegyen a többség.

 

Érez sértettséget?

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

Az egyéves születésnapját ünneplő Jelen egy pártoktól független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. A Jelen újságírói mélyen elkötelezettek a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók segítségével maradhat fent.

Ha továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor ezzel hozzájárul a Jelen független szerkesztőségének munkájához. Az előfizetésért cserébe színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!