Kormos Lili Kiss Tibor Noé: Befagyott minden

Legújabb regényének hősei hiába keresik, nem találják az utat egymáshoz, de mint Kiss Tibor Noé mondja, ők legalább próbálkoznak, szemben azzal az általános tapasztalattal, hogy mindenki csak a magáét fújja és meg sem próbál a másikra figyelni. Régi és új szegénységről, a kilátástalanság fokozatairól, a szövegeihez fűződő kapcsolatáról beszélgettünk a szerzővel Beláthatatlan táj című könyve kapcsán.

Idén tizenegy éve, hogy megjelent az Inkognitó című első könyved, amely személyes történet, az azt követő Aludnod kellene pedig szintén olyan témáról szól, amelyhez közöd van, amit ismersz. Ez az idő kellett ahhoz, hogy a Beláthatatlan táj már ne rólad szóljon?

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

Az egy éves születésnapját ünneplő Jelen egy pártoktól független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. A Jelen újságírói mélyen elkötelezettek a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók segítségével maradhat fent.

Ha továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor ezzel hozzájárul a Jelen független szerkesztőségének munkájához. Az előfizetésért cserébe színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!