Kormos Lili Megtanultam kinyílni

5 perc szünet Hans Rath-tal

Mi lenne, ha egy nap Isten azt mondaná, kész, elég volt, nem bírom tovább, segítségre van szükségem, és egy német pszichológushoz fordulna tanácsért? Mi lenne, ha beismernénk, hogy néha vannak rossz napjaink, néha kishitűek vagyunk? Hogy van mostanság Isten, és hol a leggyakoribbak az ördögűzések? Többek között ezekről kérdeztük a Kell egy pszichológus, mondta Isten című regény szerzőjét Hans Rath-ot.

Hogy van Isten mostanság?

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

A Jelen egy pártoktól és médiacégektől független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. Mélyen elkötelezettek vagyunk a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók támogatásával maradhat fent. Mi nem adományt kérünk, hanem színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk az előfizetésért cserébe.

A Jelen oldalán kizárólag a szerzőink saját írásai olvashatók. Nem foglalkozunk hírek utánközlésével és újracsomagolásával. Legfontosabb küldetésünk, hogy színvonalas elemzések, riportok, interjúk és vélemények közlésével segítsük megérteni a közéleti események összefüggéseit. Ha most továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor a Jelen független szerkesztőségének további munkájához is hozzájárul.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!