Tóth Ákos Nyirati Klára: A módszerek ugyanazok, amiket a Fidesz alkalmaz, el fogjuk veszíteni a választók bizalmát

A DK és a Jobbik mocskos módszerekkel akarja lejáratni Baján az MSZP-t és a Momentumot – ezt állítja Nyirati Klára, Baja Momentumos polgármestere, miután rendkívül nehéz helyzet alakult ki a városban. A települést eddig kényelmes többségben irányító Sikeres Bajáért Egyesület kilenc fős csoportja kettészakadt ugyanis, miután egy DK-s, egy Jobbikos és két független képviselő nyíltan szembe szállt a városvezetéssel, és a Fidesszel karöltve leszavazta a városvezetés előterjesztéseit. Nyirati Klára szerint egyértelmű, hogy az események hátterében – egy személyes konfliktust kihasználva – az előválasztási pozícióharc áll.

Hogyan állt elő ez a helyzet?

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

Az egy éves születésnapját ünneplő Jelen egy pártoktól független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. A Jelen újságírói mélyen elkötelezettek a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók segítségével maradhat fent.

Ha továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor ezzel hozzájárul a Jelen független szerkesztőségének munkájához. Az előfizetésért cserébe színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!