Kormos Lili Saját világukat képviselő nők az Irodalmi Szalonban

Juhász Anna: A küzdelmet és a munkát ismerem

Idén lesz tíz éve, hogy elindult a Juhász Anna által vezetett Irodalmi Szalon, s amennyire a körülmények engedik, méltó módon szeretnék megünnepelni a kerek évfordulót. Kezdetekről, családi örökségről, az erős nők szerepéről a családban és az irodalomban, az állandó úton levésről Juhász Annát kérdeztük.

Tíz évvel ezelőtt, pár nappal az Irodalmi szalon indulása után, épp itt ünnepelted a születésnapodat. Akkor mennyire voltak kész terveid az előtted álló évekre?

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

A Jelen egy pártoktól és médiacégektől független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. Mélyen elkötelezettek vagyunk a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók támogatásával maradhat fent. Mi nem adományt kérünk, hanem színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk az előfizetésért cserébe.

A Jelen oldalán kizárólag a szerzőink saját írásai olvashatók. Nem foglalkozunk hírek utánközlésével és újracsomagolásával. Legfontosabb küldetésünk, hogy színvonalas elemzések, riportok, interjúk és vélemények közlésével segítsük megérteni a közéleti események összefüggéseit. Ha most továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor a Jelen független szerkesztőségének további munkájához is hozzájárul.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!