Kormos Lili Schruff Milán határai

Határátlépések címmel mutatták be az Orlai Produkció legújabb darabját, amelyben a színészek különböző élethelyzeteken keresztül mutatják meg, milyen az, amikor megsértik, megvédik, kitágítják a saját határaikat, vagy épp ők lépnek át egy vonalat valaki más életében. Határátlépésekről, a döntés szabadságáról, az SZFE-ügyről kérdeztük az előadás szereplőjét: Schruff Milánt.

Ha már Határátlépések, miként változtak a határaid, akár a munkában, akár a magánéletedben, mondjuk pályakezdő korodtól mostanáig?

Tisztelt Olvasónk!

A Jelen egy pártoktól és médiacégektől független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. Mélyen elkötelezettek vagyunk a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók támogatásával maradhat fent. Mi nem adományt kérünk, hanem színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk az előfizetésért cserébe.

A Jelen oldalán kizárólag a szerzőink saját írásai olvashatók. Nem foglalkozunk hírek utánközlésével és újracsomagolásával. Legfontosabb küldetésünk, hogy színvonalas elemzések, riportok, interjúk és vélemények közlésével segítsük megérteni a közéleti események összefüggéseit. Ha most továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor a Jelen független szerkesztőségének további munkájához is hozzájárul.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!