Komment

Tamás Ervin: Inkább nem kellett a teszt, csak ne bukjon le a kormány

900 millió forintot kapott volna Magyarország az Európai Uniótól PCR-tesztek vásárlására. A kormány lemondott erről a pénzről, pedig a támogatást kizárólag az EU által el nem ismert vakcinákkal (Sinopharm, Szputnyik) beoltott állampolgárok védettségének ellenőrzésére lehetett volna felhasználni. Azaz, pont azok körében nyújtott volna segítséget, akiknél a leginkább indokolt lett volna. 

Elolvasom

A külföldi kézilabdázók találkozása a magyar valósággal

Gyarmattartó arroganciaként emlegette (a kifejezés újabban kiemelt helyet kapott a kormányoldal politikai szótárában) és sértődötten kikérte magának Gulyás Gergely, hogy a kézilabda EB kezdetén a franciák sztárjátékosa kritizálta a magyar szervezőket azért, mert nem biztosítanak megfelelő védelmet a a fertőzés ellen. Azóta többen csatlakoztak a franciák véleményéhez, hiszen rengeteg játékos lett beteg, a német csapatvezetés még azon is gondolkodott, hogy nem áll ki a következő meccsére.

Elolvasom

Tamás Ervin: Ez a vizsga eladó

Ma megtudhattuk, hogy a végrehajtói kar első embere nem csak a hozzátartozó státuszok dolgában intézkedett, hanem egyetemi vizsgák elintézését is vállalta. Sokszor úgy, hogy a hallgatók jelenlétét is mellőzni lehetett. 

Elolvasom
Keresés