A magyar kormány az agresszor oldalára állt

Az orosz elnök szerint "belső és külső destruktív erők” miatt a kazah államiság veszélybe került, ezért volt szükség arra, hogy békefenntartó kontingenst vezényeljenek a közép-ázsiai országba. A Barátság érdemrenddel nemrég Moszkvában kitüntetett Szijjártó Péter hasonlóan látja a helyzetet. A Kreml budapesti irodáját vezető, a birodalmi logikát és a külföldi beavatkozást mindig hevesen elutasító politikus ma azt nyilatkozta, hogy Kazahsztánban „megpróbálták megdönteni az alkotmányos rendet, és egy jól koordinált akció keretében megtámadták a kazah államot”. 

Figyelemreméltó rugalmasságról tanúskodik, hogy az a Pjotr miniszter állt ki - bármiféle aggály megfogalmazása nélkül - a kazahsztáni rendcsinálás mellett, aki a pártjával együtt a 2006. október 23-ai rendőrségi fellépést az emberiség történetének legbrutálisabb jogsértésének állítja be. Almatiban nem gumilövedékkel, hanem éles fegyverrel lőnek.

Az alábbi képen egy korábbi baráti segítségnyújtás keretében Budapestre érkező békefenntartók láthatók. Az átmenetileg itt állomásozó kontingens behívására azért volt szükség, mert a magukat pesti srácoknak nevező destruktív erők megpróbálták megdönteni az alkotmányos rendet, és egy jól koordinált akció keretében megtámadták a magyar államot.

A béketábor összes szijjártója üdvözölte a beavatkozást.

Akció

Kedves Olvasónk!

Érdekesnek találta ezt a cikket? Ha igen, akkor kérjük, segítse Ön is a Jelen fennmaradását. A sajtó szabadságát egyedül az olvasókkal közösen védhetjük meg. A támogatásokat a Jelen Mindenütt Alapítvány oldalán lehet egyszerűen és biztonságosan elküldeni nekünk. Köszönjük a segítségét.