Faragó József Orosz vakcina 2.0, most biológiai fegyverek fejlesztőitől

Már meg sem lepődünk, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök bejelentette a második oltóanyagot, az EpiVacCorona elnevezésű vakcinát. Talán az lehet érdekes, hogy a fejlesztő novoszibirszki Vektor Állami Biológiai és Virológiai Központ korábban biológiai fegyvereiről volt ismert a katonai szakértők körében. Bár ebből is csak annyi következik, hogy nyilván értik a dolgukat. Igaz, most a puska cső felőli oldalán állnak.

Tisztelt Olvasónk!

A Jelen egy pártoktól és médiacégektől független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. Mélyen elkötelezettek vagyunk a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók támogatásával maradhat fent. Mi nem adományt kérünk, hanem színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk az előfizetésért cserébe.

A Jelen oldalán kizárólag a szerzőink saját írásai olvashatók. Nem foglalkozunk hírek utánközlésével és újracsomagolásával. Legfontosabb küldetésünk, hogy színvonalas elemzések, riportok, interjúk és vélemények közlésével segítsük megérteni a közéleti események összefüggéseit. Ha most továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor a Jelen független szerkesztőségének további munkájához is hozzájárul.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!