Láng Zsuzsa Hatalom a takarásban

A NER illetékes szereplői mindent megtesznek azért, hogy megbontsák a Színház- és Filmművészeti Egyetemen kialakult ellenállási mozgalmat, de a frissen kinevezett kancellár, Szarka Gábor ezredes eddigi kísérletei meglehetősen látványos kudarcot vallottak.

Az első felvonásban még kicsit izgultunk, hogy mi lesz, ha az egyetemvédők nem engedik be az épületbe a gépesített lövészkancellárt. De nagyjából az ötödik percben kiderült, hogy az ezredes úr muníciója kevés lesz ide. Mert a fenyegetésbe oltott halandzsa arról, hogy a fizetések jóváhagyása csak adott íróasztalnál való aláírás esetében foganatosítható, az első értetlenség döbbenete után kuncogásba csapott.

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

A Jelen egy pártoktól és médiacégektől független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. Mélyen elkötelezettek vagyunk a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók támogatásával maradhat fent. Mi nem adományt kérünk, hanem színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk az előfizetésért cserébe.

A Jelen oldalán kizárólag a szerzőink saját írásai olvashatók. Nem foglalkozunk hírek utánközlésével és újracsomagolásával. Legfontosabb küldetésünk, hogy színvonalas elemzések, riportok, interjúk és vélemények közlésével segítsük megérteni a közéleti események összefüggéseit. Ha most továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor a Jelen független szerkesztőségének további munkájához is hozzájárul.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!