Tóth Ákos Lendületes egészségügy

Új szűrőprogram Angyalföldön

A Jelen hisz az önkormányzatiságban, annak valódi, hamisítatlan tartalmában. Ezért az önkormányzatok megalakulásának 30. évfordulója alkalmából időről-időre bemutatunk olyan gyakorlatokat, amelyeket követendőnek tartunk.

Az állam lényegében mindent bekebelezett, az egészségügyet, az oktatást, így lényegében fölszámolta annak lehetőségét, hogy egy-egy település, városrész érdemben alakíthassa a helyiek egészségével, illetve a gyerekek oktatásával kapcsolatos folyamatokat. De azért egy önkormányzat, ha ennek a lehetőségeit megteremtette és ezt a maga számára kiemelt feladatként fogalmazza meg, mégis tud tenni azért, hogy befolyásolja az eseményeket. Angyalföld például nagyon fontosnak tartotta, hogy a helyiekhez közelebb vigye az egészségügyet – és ezt meg is tette.

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

A Jelen egy pártoktól és médiacégektől független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. Mélyen elkötelezettek vagyunk a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók támogatásával maradhat fent. Mi nem adományt kérünk, hanem színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk az előfizetésért cserébe.

A Jelen oldalán kizárólag a szerzőink saját írásai olvashatók. Nem foglalkozunk hírek utánközlésével és újracsomagolásával. Legfontosabb küldetésünk, hogy színvonalas elemzések, riportok, interjúk és vélemények közlésével segítsük megérteni a közéleti események összefüggéseit. Ha most továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor a Jelen független szerkesztőségének további munkájához is hozzájárul.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!