Katona Klári A sebezhetőség balladája

Mit hallgatok? – kérdezik tőlem újra meg újra. Mindent. Műfajtól, előadótól függetlenül. Szabadságot kapva. Mert a műfajoktól való függetlenítés engedett először igazi különleges zenei élményekhez jutni. Rájuk találni, az élményt megélni: fantasztikus. Megosztani valakivel, pedig a legnagyobb örömök egyike.

Azt mondta Rag’n’Bone egyik rajongója: ő egy igazi gospel művész, akit foglyul ejtett egy rapper test. 

Aztán P!nk ezt mondta: első hallásra beleszerettem hangjába. Személyes találkozásunkkor pedig a lelke nyűgözött le.

Rag’n’Bone pedig azt: P!nk jelenléte, együttműködése a dalban megtiszteltetés, mely  őszinte visszatükrözése a kényelmetlen helyzetekből való eltűnés vágyának. Ahogy a sebezhetőségnek, amivel mindannyian szembekerülünk.  

Kettejükről pedig egy másik rajongó mondta talán a legszebbet: hallgatlak benneteket és szeretve érzem magam.

Kedves Olvasónk, ennek az érdekes cikknek még nincs vége!

Ha továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor ezzel hozzájárul a Jelen független szerkesztőségének fennmaradásához. Az előfizetésért cserébe színvonalas elemzéseket, interjúkat, riportokat és publicisztikákat kínálunk.

Kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Kérjük, jelentkezzen be, ha Ön már regisztrált előfizető.

A Jelen egy pártoktól független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. A lap újságírói mélyen elkötelezettek a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!