Katona Klári Bee Gees-klasszikus újragondolva

Mit hallgatok? – kérdezik tőlem újra meg újra. Mindent. Műfajtól, előadótól függetlenül. Szabadságot kapva. Mert a műfajoktól való függetlenítés engedett először igazi különleges zenei élményekhez jutni. Rájuk találni, az élményt megélni: fantasztikus. Megosztani valakivel, pedig a legnagyobb örömök egyike.

Az egyik legtöbb előadót megihletett szerzemény valószínűleg a Bee Gees 1967-ben megjelent első albumának egyik dala: To Love Somebody.

Nem tudod, milyen valakit úgy szeretni, ahogy én szeretek – énekli Barry, Robin és Maurice Gibb az eredeti felvételen. Aztán – bármilyen meglepően hangzik is – elénekelte Janis Joplin, Nina Simon, Jimmy Somervile, a Sweet Inspiration. Aztán Michael Bolton kimagaslón, de Michael Bubblè és az ausztrálok country-rock büszkesége, Keith Urban is. 

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

Az egyéves születésnapját ünneplő Jelen egy pártoktól független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. A Jelen újságírói mélyen elkötelezettek a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók segítségével maradhat fent.

Ha továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor ezzel hozzájárul a Jelen független szerkesztőségének munkájához. Az előfizetésért cserébe színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!