Gyémántgomb a lajbin – Egy kis séta a magyar snassz világában

Az épület ereszmagasságában, a két különböző stílusú oszlopon pózoló hat meztelen szoborlány láttán még a bejárati lépcsőt védő kőoroszlán is megnyalja a szája szélét. A „formakulturálatlanság” és a neociki jelenségek gyűjtői megszokták már az országszerte látható, részben a múltból maradt, s folyton újratermelődő bumfordi kreativitást. Erről szóló könyve bemutatóján Szalai András építész, valamint Fábry Sándor író, humorista, a televíziós dizájn center alapítója a Kieselbach Galéria közreműködésével az újságírókat is bevezette a „kis magyar snassz” világába.

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

Az egy éves születésnapját ünneplő Jelen egy pártoktól független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. A Jelen újságírói mélyen elkötelezettek a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók segítségével maradhat fent.

Ha továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor ezzel hozzájárul a Jelen független szerkesztőségének munkájához. Az előfizetésért cserébe színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!