Katona Klári Tenyérentartás

Ahogy nézem a róla készült filmet, s hallgatom, ahogy lényének egykor volt sugárzása a visszaemlékezők minden szavát átjárja, azon gondolkodom, mi is lehetett az, ami miatt először kimondtam magamban a tenyérentartás kifejezést. Azt tudom, hogy egy másik ember nagyra tartásának, előtérbe helyezhetőségének kifejezhetőségét keresve találtam rá. Arra is emlékszem, mennyire megleptem vele azt, akinek a szót először hangosan kimondtam. Elengedhetetlennek gondoltam másokkal így tenni, és tudom, mindig is annak gondolom majd. S egyben hiánynak is. Mert gyér a hajlandóság rá. Hogy miért?

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

A Jelen egy pártoktól és médiacégektől független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. Mélyen elkötelezettek vagyunk a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók támogatásával maradhat fent. Mi nem adományt kérünk, hanem színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk az előfizetésért cserébe.

A Jelen oldalán kizárólag a szerzőink saját írásai olvashatók. Nem foglalkozunk hírek utánközlésével és újracsomagolásával. Legfontosabb küldetésünk, hogy színvonalas elemzések, riportok, interjúk és vélemények közlésével segítsük megérteni a közéleti események összefüggéseit. Ha most továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor a Jelen független szerkesztőségének további munkájához is hozzájárul.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!