Katona Klári Töretlenül

Másokat a változásokról, a változásról hallgatva többször elgondolkodtatott, miért tartunk ennyire tőle? Mi ijeszt bennünket érkezését látva, észlelve? Maga a ténye, vagy valami más? Olyasmi, amit észre sem veszünk. Amire nem is gondolunk. Mondjuk, a váratlansága. Vagy? Inkább a szinte megfoghatatlan tehetetlenség lehet az, ami megtörténtekor megrettent? Az ijeszt meg bennünket, hogy a változások jó részét valójában nem mi okozzuk? A nagy részét csak elszenvedjük? Kevésbé bánnánk, ha valamennyi tőlünk függne?

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

A Jelen egy pártoktól és médiacégektől független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. Mélyen elkötelezettek vagyunk a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók támogatásával maradhat fent. Mi nem adományt kérünk, hanem színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk az előfizetésért cserébe.

A Jelen oldalán kizárólag a szerzőink saját írásai olvashatók. Nem foglalkozunk hírek utánközlésével és újracsomagolásával. Legfontosabb küldetésünk, hogy színvonalas elemzések, riportok, interjúk és vélemények közlésével segítsük megérteni a közéleti események összefüggéseit. Ha most továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor a Jelen független szerkesztőségének további munkájához is hozzájárul.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!