Podcast

Podcast: Volt egyszer egy Osztály

Kormos Lili

2003-ban végzett egy osztály a Színművészeti Főiskolán, 2007-ben pedig elindítottak egy sorozatot. Évről - évre összejöttek nyáron, hogy egyikük életéből tabuk nélkül, empátiával, humorral és őszinteséggel előadást készítsenek, Máté Gábor rendezésében.

Elolvasom

A munka is lehet függőség, és az sem egészséges

Kormos Lili

Betegség-e a munkamánia? Mennyire nehéz függőségként azonosítani egy olyan viselkedést, ami egy alapvetően nemes, és becsülendő cselekvéshez kapcsolódik? Mindenki munkamániás, aki sokat dolgozik? A férfiak, vagy a nők vannak nagyobb veszélynek kitéve ezen a területen? Csak néhány a Munkafüggők - Az önkizsákmányolás lélektana című könyv által felvetett kérdések közül, amelyekről Kormos Lili beszélgetett a szerzővel.

Elolvasom

Podcast Kadarkai Endrével: engem a személyiség mozgatórugói érdekelnek

Az én feladatköröm arra korlátozódik, hogy amikor beszélgetek valakivel egy interjúban, akkor a tőlem telhető legteljesebb és leghitelesebb képet rajzoljam fel - mondja Kadarkai Endre, aki a Jelen újságírójával folytatott beszélgetés során azt is elárulja, hogy miért nem adta le az Eszenyi Enikővel készített interjút. Podcast.

Elolvasom

A rák nem egyenlő a halállal

Kormos Lili

Singer Magdolna író, gyásztanácsadóval és Hárs Anna dramaturggal a PanoDráma Kár, hogy rák című előadása kapcsán Kormos Lili beszélgetett. Podcast.

Elolvasom
Keresés