Kormos Lili Az öröm pillanatait nehéz megfogni

A dolgok néha másképp alakulnak, mint ahogy terveztük. Ennek az adásnak is volt egy vázlata, ami úgy a második kérdésnél elveszítette a jelentőségét, mert egy interjút mederben lehet tartani, egy beszélgetést viszont nem is szabad. Szabó T. Anna író-költővel és Fullajtár Andreával, a Katona József Színház színésznőjével arról beszélgettünk, hogy miért olyan ritkák az öröm pillanatai az irodalomban, mi köze Lou Reednek a Szabadulógyakorlat egyik novellájához és, hogy bele lehet-e szeretni a tehetsége? Jelen podcast.

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

Az egy éves születésnapját ünneplő Jelen egy pártoktól független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. A Jelen újságírói mélyen elkötelezettek a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók segítségével maradhat fent.

Ha továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor ezzel hozzájárul a Jelen független szerkesztőségének munkájához. Az előfizetésért cserébe színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!