Ónody Gomperz Tamás: Az orbitális választási csalásról

| 2022.04.01. 11:40

Címkék:

választás 2022

Olvasási idő kb. 3 perc

Amikor az egész rendszer a csalásra van építve, akkor a rendszer névadója, üzemeltetője és kedvezményezettje megvádolja csalással azt, aki ebben a rendszerben csak véletlen rendszerhiba miatt nyerhet. Ja, április 1. van, nyilván ez a magyarázat.

Akció

Mottó: „Ez egy orbitális választási csalás, egy nagyon súlyos jogsértés, amit az utolsó szögig ki kell vizsgálni” (Orbán Viktor, 2022. április 1).

A Fidesz SC kapuja mindössze 40 centi széles. Az Ellenzék TC kapuja 7 méteres. A Fidesz SC 22 emberrel futhat ki a pályára, az Ellenzék TC tizeneggyel. A Fidesz SC játékosai még a bemelegítés alatt is tolják magukba a szteroidot, nem ellenőrzi őket senki. Az Ellenzék TC tagjait három percenként viszik el doppingvizsgálatra, és a legkisebb gyanúnál megbüntetik őket. A Fidesz SC az állami szponzorációból korlátlan mértékben költhet a keret felszerelésére, fizetésére, orvosi kezelésére. Az Ellenzék TC a szurkolók csekély támogatásából gazdálkodik.

Az elmúlt években a Fidesz SC titkos eszközökkel figyelte meg az Ellenzék TC edzésmunkáját, felkészülését. A lelátók közönségéről, de még a képernyők előtt ülő nézőkről is listát vezetnek. Mindenkiről pontosan tudják, kinek drukkol.

Magát a döntőt a Fidesz SC stadionjában rendezik meg. Nem is lehetne máshol, mert ma már az összes stadion a Fidesz SC-é. A sípot a Fidesz SC szurkolói klubjának elnöke fújja. A partjelzők a Fidesz SC alkalmazottai. A videobíró rendszeres vendég a Fidesz SC VIP-páholyában. Mindennek következtében a Fidesz SC hátvédjei kézzel is megérinthetik a labdát, a csatárok 5 méteres lesen is állhatnak, akkor is az Ellenzék TC ellen ítélnek tizenegyest.

Különféle szabálymódosítások következtében a meccs 2:0-s Fidesz SC előnnyel indul. Hogyan vezethet az egyik csapat még a kezdőrúgás előtt? Úgy, hogy a szabályalkotó testületben kétharmados többséggel rendelkeznek a Fidesz SC delegáltjai, akik a levélgólokat is beszámítják az eredménybe. Tehát ahhoz, hogy az Ellenzék TC nyerni tudjon, eleve három góllal többet kell szereznie. Emiatt azonban nem érdemes óvniuk, mert a panaszokat kivizsgáló testületben is a Fidesz SC küldöttei foglalnak helyet.

És akkor, két nappal a nagy összecsapás előtt, a Fidesz SC, valamint az egész labdarugó szövetség tulajdonosa bejelenti, hogy az Ellenzék TC követ el orbitális csalást.

Ha véletlenül ezek a gátlástalan trónkövetelők hárommal többször találnak be a 40 centi széles kapunkba, mint mi, kétszer annyian az ő 7 méteresükbe, és még a játékvetők sem képesek megoldani azt, amiért fizetjük őket, akkor lesz mire fogni a vereséget.

A legegyszerűbb persze az lenne, ha még ma kizárnák a versenyből az Ellenzék TC-t, és máris győztest hirdetnének.

Akció

Még több olvasnivaló a témában

Kormos Lili

Hiába trükközik a KSH, az emberek 100 százalékos inflációt érzékelnek

Csak a kenyér több, mint 60 százalékkal drágult

Szabó Brigitta

Láng Zsuzsa

Cser-Palkovics András: Kulcskérdés, hogy megjöjjenek az EU-s pénzek

Energiacsúcs összehívását és a fűtési szezon végéig ársapka bevezetését kérik a kormánytól az önkormányzatok.

Tóth Ákos

Ónody-Molnár Dóra

Kvótát a magyar cigányságnak!

A faj szó átírását kezdeményezik a magyar joganyagban az Ámbédkar Technikum vezetői

Ónody-Molnár Dóra

Paul a pult mögött

McCartney, 3, 2, 1.

Benedek Szabolcs

Árnyékkormány angol és magyar módra

Őfelsége leghűségesebb ellenzéke

Szabó Barnabás

Mindenki hazaárulója

Eckhardt Tibor (1888-1972)

Révész Sándor

Vásárhelyi Mária

Ipsos: A magyarok tartanak a legjobban az áremelkedéstől

Többen hibáztatják a háborút, mint a kormányt

Lakner Zoltán

Lakner Zoltán

Tamás Ervin 

Folytatódik Iványi Gáborék zaklatása

A BM-ben nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb

Ónody-Molnár Dóra

Baljós tanévkezdés

Csak irracionális racionalizálás képzelhető el

Ónody-Molnár Dóra

Keresés