Kormos Lili

Vállalja a lehetetlent Szepsy István, a csúcs-aszú borásza

Olyan, mint a bor, amit készít. Elsőre érzi, aki találkozik vele, hogy nem hétköznapi, más, mint amit megszokott, hogy nem lehet egyszerűen odasorolni a többiek közé. Pedig nem harsog, nem kiabál, lehetne attraktívabb, illatosabb, de mint mondja: a magas minőségek nem az illatokról szólnak. Kezdetekről, tudatosan vállalt kockázatokról, csúcs-aszúról, a közösség sikeréről beszélgettünk Szepsy Istvánnal.

 

Presser Gábor: Nem szeretek nosztalgiázni

Presser könyve címmel jelent meg… Nem, nem Presser Gábor életrajza, nem a memoárja, nem a visszaemlékezései, hanem a könyve. Ő maga is így fogalmaz, hogy ez egy forma, tele a dolgaival. Szabálytalanul, Presser Gáborosan. A könyv kapcsán tervekről, korhatáros zenélésről, nosztalgiáról, leírt és kimondott dolgokról beszélgettünk Presser Gáborral.

Sütik szeretettel

Azt mondja, mára banálissá vált a története, pedig aki látta már a cukrászdája előtt kígyózó sorokat szombatonként, annak valószínűleg a banális lenne az utolsó szó, ami eszébe jut róla. Karrierváltásról, modern-házias sütikről, családi kedvencekről is mesél Márk Szonja.

Babos Tímea: Mindenben nyerni szeretnék

Mitől működik jól egy páros a pályán? Hogyan alakul a tenisz jövője, mit hozhat a küszöbön álló generációváltás? Melyik pályán érzi magát a legjobban és mit kapott a családjától, ami akár egy ilyen zaklatott éven, mint az idei is, átsegíti és folyton többre sarkallja? Egyebek mellett ezeket is megtudhatják Babos Tímeától.