Benyó Rita A Fidesz rendszere nem engedi, hogy független légy

Bombera Krisztina és Gyurkó Szilvia közösen voltak szavazatszámlálók Dobozon. A személyes tapasztalatuk alapján így foglalják össze a nap legfontosabb tanulságát: „Ha az az energia, ami most arra van fordítva, hogy az emberek gyűlölködjenek, arra lenne fordítva, hogy a bennünk rejlő szeretetet, egymáshoz fordulást, közösség iránti felelősségérzetet erősítsék meg, akkor ez előtt az ország előtt nem lennének határok!”

Hogyan élte meg az ország legismertebb gyermekjogi aktivistája a gyermekvédelminek nevezett népszavazást? A pártoktól független újságíró előtt milyen út áll a negyedik kétharmad után? Mi az értelmiség feladata és szerepe a mai Magyarországon? Erre keressük a választ a Jelenvaló legújabb adásában:

Kedves Olvasónk!

Érdekesnek találta ezt a cikket? Ha igen, akkor kérjük, segítse Ön is a Jelen fennmaradását. A sajtó szabadságát egyedül az olvasókkal közösen védhetjük meg. A támogatásokat a Jelen Mindenütt Alapítvány oldalán lehet egyszerűen és biztonságosan elküldeni nekünk. Köszönjük a segítségét.