Humen fesztivál: a címkét mindenki a ruhatárban hagyja

Az 5. Humen fesztivált rendezték meg az idén. A kezdetben filmfesztiválnak indult, azóta kiállítással is kibővült rendezvény célja, a hogy az érdeklődő betekintést nyern az LMBTQ emberek életébe, így egy kicsit megértheti őket, és rájön, hogy mindenki ugyanúgy éli az életét. A fotókiállítás idei témája a család volt, azt mutatták meg, hogy a család nem csak apából, anyából és gyerekekből állhat, de két anya, két apa vagy egy gyermekét, gyermekeit egyedül nevelő szülő éppen ugyanúgy családot alkot.

Tisztelt Olvasónk!

A Jelen egy pártoktól és médiacégektől független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. Mélyen elkötelezettek vagyunk a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók támogatásával maradhat fent. Mi nem adományt kérünk, hanem színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk az előfizetésért cserébe.

A Jelen oldalán kizárólag a szerzőink saját írásai olvashatók. Nem foglalkozunk hírek utánközlésével és újracsomagolásával. Legfontosabb küldetésünk, hogy színvonalas elemzések, riportok, interjúk és vélemények közlésével segítsük megérteni a közéleti események összefüggéseit. Ha most továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor a Jelen független szerkesztőségének további munkájához is hozzájárul.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!