Karácsony Gergely: A főpolgármesterséggel fenyegetett a DK

Többek között azzal fenyegetőzött a DK, hogy megbuktatnak főpolgármesterként, felrúgják az egészet – árulta el a JelenValóban Karácsony Gergely, aki ezt azért a megfelelő komolysággal kezelte. Pályafutását 2024 után is Budapest vezetőjeként akarja folytatni, bár nem zárja ki, hogy egyszer még lesz miniszterelnök-jelölt is. De a mostani megméretést valójában nem is akarta, erre a tévévita közben döbbent rá. És elmondott Benyó Ritának sok mindent, amik segítenek megérteni az előválasztási folyamat alatt történteket.

Ennek a videónak az elkészülését a Jelen Mindenütt Alapítvány segítette. Ha szeretné, hogy hasonló videókat készítsünk, akkor kérjük, támogassa ön is a Jelen Mindenütt Alapítványt. Ezt megteheti a jelenmindenutt.hu oldalon. Minden felajánlást köszönünk.

Kedves Olvasónk!

Érdekesnek találta ezt a cikket? Ha igen, akkor kérjük, segítse Ön is a Jelen fennmaradását. A sajtó szabadságát egyedül az olvasókkal közösen védhetjük meg. A támogatásokat a Jelen Mindenütt Alapítvány oldalán lehet egyszerűen és biztonságosan elküldeni nekünk. Köszönjük a segítségét.