Menekültválság újratöltve, Magyarország megint mondhat nemet

A koronavírus ismét forró kérdéssé tette a 2015-ös nagy hullám óta jobbára Európa szélére szorított problémát (bár Magyarországon azóta is érvényes a tömeges bevándorlás miatti válsághelyzet). Az Európai Unió lépett is, Magyarország meg persze nemet mondott, pedig csak menedékkérők hazaküldését kellett volna vállalni. Kuczogi Jakab videója a teljes kérdést feldolgozza, átfogó képet mutat a helyzetről 2015-től máig.

Tisztelt Olvasónk!

A Jelen egy pártoktól és médiacégektől független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. Mélyen elkötelezettek vagyunk a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók támogatásával maradhat fent. Mi nem adományt kérünk, hanem színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk az előfizetésért cserébe.

A Jelen oldalán kizárólag a szerzőink saját írásai olvashatók. Nem foglalkozunk hírek utánközlésével és újracsomagolásával. Legfontosabb küldetésünk, hogy színvonalas elemzések, riportok, interjúk és vélemények közlésével segítsük megérteni a közéleti események összefüggéseit. Ha most továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor a Jelen független szerkesztőségének további munkájához is hozzájárul.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!