Nem minden ellenzéki politikus akar kormányváltást

Márki-Zay Péter vajon milyen politikus: szeretne az asztalhoz ülni a nagyfiúk mellé, szeretné birtokolni az asztalt vagy az egészet felborítani? Ez csak most fog kiderülni Ruff Bálint politikai tanácsadó szerint. Ugyanakkor az ellenzék politikusok között nem mindenki gondolja, hogy szükség van kormányváltásra (vagy hiszi el, hogy lehet), ők elégedettek mostani helyzetükkel és azt akarják fenntartani. Velük viszont nem lehet előadni a tiszták koalícióját. Krekó Péter, a Political Capital igazgatója szerint a Fidesz bizonytalanságát mutatja a vagyonkimentés és hogy az utolsó hírbemondót is csatasorba állítja a Megafonon keresztül. De MZP előválasztási kampánya épp azt mutatta meg, hogy nem minden a mennyiség, hisz a legkevesebb pénzből és logisztikából hozta ki a legtöbbet. JelenValó az előválasztás után kialakult helyzetről és a kilátásokról.

Ennek a videónak az elkészülését a Jelen Mindenütt Alapítvány segítette. Ha szeretné, hogy hasonló vitákat készítsünk, akkor kérjük, támogassa a Jelen Mindenütt Alapítványt. Ezt megteheti a jelenmindenutt.hu oldalon. Minden felajánlást köszönünk.

Kedves Olvasónk!

Érdekesnek találta ezt a cikket? Ha igen, akkor kérjük, segítse Ön is a Jelen fennmeradását. A sajtó szabadságát egyedül az olvasókkal közösen védhetjük meg. A támogatásokat a Jelen Mindenütt Alapítvány oldalán lehet egyszerűen és biztonságosan elküldeni nekünk. Köszönjük a segítségét.