Benyó Rita Nyílt választási csalásig is el fognak menni

A Jelenvaló legújabb adásában Benyó Rita nemcsak a vasárnapi választás esélyeiről beszélget Lakner Zoltánnal és Krekó Péterrel, de arról is szót ejtenek, hogy mi jön április 4. után.

Akció

A háború teljesen felülírta a kampányt, és bár szexbotrány nem volt, azért így is sikerült minden eddiginél mélyebbre süllyedni Krekó Péter szerint. – Ha a mocskos kampányt a morális kompromitálódás értelmében vesszük, akkor a Zelenszkij és Ukrajna ellen folytatott kommunikációs hadjárat abszolút mélyrepülés az eddigi kampányok történetében – állítja a Political Capital igazgatója.

Lakner Zoltán úgy látja, hogy mindent felégetett a Fidesz annak érdekében, hogy ezt a választást megnyerje: költségvetési stabilitást, diplomáciát, nemzetközi szövetségeket, mindent. De mi lesz másnap? – teszi fel a Jelen főszerkesztője.

Akció

Kedves Olvasónk!

Érdekesnek találta ezt a cikket? Ha igen, akkor kérjük, segítse Ön is a Jelen fennmaradását. A sajtó szabadságát egyedül az olvasókkal közösen védhetjük meg. A támogatásokat a Jelen Mindenütt Alapítvány oldalán lehet egyszerűen és biztonságosan elküldeni nekünk. Köszönjük a segítségét.