Nyílt választási csalásig is el fognak menni

Benyó Rita | 2022.04.01. 13:40

Címkék:

választás 2022

Olvasási idő kb. 1 perc

A Jelenvaló legújabb adásában Benyó Rita nemcsak a vasárnapi választás esélyeiről beszélget Lakner Zoltánnal és Krekó Péterrel, de arról is szót ejtenek, hogy mi jön április 4. után.

Akció

A háború teljesen felülírta a kampányt, és bár szexbotrány nem volt, azért így is sikerült minden eddiginél mélyebbre süllyedni Krekó Péter szerint. – Ha a mocskos kampányt a morális kompromitálódás értelmében vesszük, akkor a Zelenszkij és Ukrajna ellen folytatott kommunikációs hadjárat abszolút mélyrepülés az eddigi kampányok történetében – állítja a Political Capital igazgatója.

Lakner Zoltán úgy látja, hogy mindent felégetett a Fidesz annak érdekében, hogy ezt a választást megnyerje: költségvetési stabilitást, diplomáciát, nemzetközi szövetségeket, mindent. De mi lesz másnap? – teszi fel a Jelen főszerkesztője.

Akció

Még több olvasnivaló a témában.
Ez is érdekelheti még

Orbán Viktor történelmi bűne lenne az uniós pénzek elvesztése

Tóth Ákos

Kizárólag Orbán Viktor és az általa működtetett rendszer hibája az, ha Magyarország elesik akár egyetlen, neki járó eurótól is – mondja lapunknak Cseh Katalin, aki szerint van esély annak elérésére, hogy a jövőben az eddigieknél nagyobb arányban érkezzenek közvetlen források Brüsszelből a településekhez, civil szervezetekhez. A Momentum EP-képviselőjével az ellenzék helyzetéről és a Momentum jövőjéről is beszélgettünk.

Elolvasom

Hogyan emeljük a benzinárat 33 százalékkal, politikai kockázat nélkül?

Vető Balázs

2021. november 15. óta volt érvényben Magyarországon az üzemanyag árakat maximalizáló szabály. Bár többször szűkült a jogosultak köre, de a magyar autósok többsége 480 forintért juthatott hozzá a benzinhez vagy a gázolajhoz. Mármint, ha éppen lehetett kapni. 2022 utolsó negyedévében egyre gyakrabban hallhattunk arról, hogy a kutak jelentős részén nem lehet hatósági áras üzemanyagot kapni. December első napjainak egyik vezető híre pedig már az volt, hogy szinte sehol nincs nemhogy hatósági áras üzemanyag, de semmilyen más típus sem. A legtöbb szakértő szerint a hiányt az árszabályozás okozza. Hogyan lehet ezt a helyzetet megoldani úgy, hogy az Orbán-kormány felelőssége fel se merüljön?

Elolvasom
Keresés