Sok bukás és mérhetetlen állami pénz: az FTC 25 éve BL-től BL-ig

Hullámvölgyekkel teli, keserves 15 éves szenvedés és az elmúlt 9 év mérhetetlen mennyiségű állami milliárdja kellett hozzá, de a Ferencváros 25 év után újra ott van a BL főtábláján. Az idáig vezető, szélhámosokkal és politikával bőven megvert utat mutatja be Kuczogi Jakab, de a videóból az is kiderül, miért nem jó a magyar focinak az FTC sikere, illetve hogyan lehetne jobb.

Tisztelt Olvasónk, a cikknek még nincs vége!

A Jelen egy pártoktól és médiacégektől független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. Mélyen elkötelezettek vagyunk a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. A szabad média ma veszélyben van Magyarországon, a független sajtó kizárólag az olvasók támogatásával maradhat fent. Mi nem adományt kérünk, hanem színvonalas, sokszínű, kritikus tartalmat kínálunk az előfizetésért cserébe.

A Jelen oldalán kizárólag a szerzőink saját írásai olvashatók. Nem foglalkozunk hírek utánközlésével és újracsomagolásával. Legfontosabb küldetésünk, hogy színvonalas elemzések, riportok, interjúk és vélemények közlésével segítsük megérteni a közéleti események összefüggéseit. Ha most továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor a Jelen független szerkesztőségének további munkájához is hozzájárul.

Amennyiben egyetért a céljainkkal, kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Jelentkezzen be, ha már regisztrált előfizető.

Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!