Katona Klári Katona Klári: Közös imádság

Mit hallgatok? - kérdezik tőlem újra meg újra.

Mindent. Műfajtól, előadótól függetlenül. Szabadságot kapva. Mert a műfajoktól való függetlenítés engedett először igazi különleges zenei élményekhez jutni. Rájuk találni, az élményt megélni: fantasztikus. Megosztani valakivel, pedig a legnagyobb örömök egyike.

I Look to You – Whitney Houston

Kim Burrell - Whitney Houston (élő)

A gospel-soul-pop egymásra hatásának jegyében rengeteg dal született. Zenei és érzelmi magasfokon. Ennek a vonulatnak az „I Look to You” egészen biztos egyik kiemelkedő darabja lett. Amit Whitney Houston hetedik stúdióalbumának elsőként nyilvánosságra hozott dalaként ismertünk meg. Nem véletlenül esett rá választás, hogy az album előhírnöke legyen. Whitney Houston ugyanis azt mondta róla, hogy ez az egyzongorás ballada amellett, hogy magában hordozza az album teljes zeneiségét, valami többet is tükröz: azt, amit életének ebben a szakaszában a leginkább el szeretett volna mondani.

Nehéz időszak állt mögötte. Megjósolhatatlan volt a fogadtatás.

Kedves Olvasónk, ennek az érdekes cikknek még nincs vége!

Ha továbblép a teljes cikk elolvasásához, akkor hozzájárul a Jelen szerkesztőségének fennmaradásához. Az előfizetésért cserébe színvonalas elemzéseket, interjúkat, riportokat és publicisztikákat kínálunk.

Kérjük, fizessen elő a Jelen nyomtatott vagy online változatára!

Kérjük, jelentkezzen be, ha Ön már regisztrált előfizető.

A Jelen egy pártoktól független hetilap és online portál, amelynek tulajdonosai a szerkesztők, támogatói az olvasók. A lap újságírói mélyen elkötelezettek a szabadság, a demokrácia, a jogállam és a társadalmi igazságosság értékei mellett. Köszönjük, hogy a Jelen mellett döntött!