ZENEHÍD

Robbie Williams: XXV.

Katona Klári | 2022.08.07. 15:20

Olvasási idő kb. 2 perc

Mit hallgatok? - kérdezik tőlem újra meg újra. Mindent. Műfajtól, előadótól függetlenül. Szabadságot kapva. Mert a műfajoktól való függetlenítés engedett először igazi különleges zenei élményekhez jutni. Rájuk találni, az élményt megélni: fantasztikus. Megosztani valakivel, pedig a legnagyobb örömök egyike.

Akció

Angels – Robbie Williams

Egy hónapja, 2022. július 7-én jelentette be Robbie Williams, hogy XXV. címmel, az elmúlt negyed század, számára legfontosabb dalainak szimfonikus átirataiból ad ki lemezt.

Alig várja, hogy a nagyzenekari hangzással ünnepélyessé tett anyagát megismerhessék.

Egy óriási zenei karrier lenyomata a jubileumi kiadvány, melyet a Columbia Records gondoz és CD, deLuxe CD formátuma mellett, fekete lemezen és kazettán is kiadnak.

Előzetesként, a bejelentéssel egy időben, az Angels című dalának újrahangszerelt változatát hozták nyilvánosságra. Azt a dalt, mellyel szólistaként beírta nevét a világ legjelentősebbjei közé. Világszerte nyolcvanmillió eladott lemez és hat olyan album mutatják sikerei léptékét, melyeket legjobb eladásként jegyeznek az angol pop-zene történetében.

A XXV. választott dalait a Metropole Orkest tiszteletbeli karmestere, Jules Buckley hangszerelte újra. Aki az ismert dalok megújításán és az új dalok nagyzenekari hangzásán Steve Sidwell-el és Robbie Williams zenei alkotótársával, Guy Chambers-el dolgozott.

Az eredmény nem is lehet kétséges.

Valamennyien a szakmai csúcsokat bejárók közül valók.

Angels 2022. ( szimfónikus változat, a Metropole Orkest kíséretében)

Ez is érdekelheti még

Megerősödtek a populisták Európában, de nem sikerült áttörniük

Tóth Ákos

Habár minden jel arra mutatott, hogy Európában számottevően megerősödnek a szélsőjobboldali és populista pártok, de nem valószínű, hogy ezek az erők az Európai Tanácsban blokkoló erőt tudnának képezni a jövőben – hangzott el a Political Capital (PC), a Friedrich-Ebert Alapítvány (FES) és a Jelen közös rendezvényén, ahol Kőváry Sólymos Karin, a Brnoi Egyetem doktori hallgatója és a Jan Kuciak Oknyomozó Alapítvány kutatója, valamint Róna Dániel, a 21 Kutatóközpont vezetője elemezte a hagyományos pártok számára egyelőre nehezen kezelhető helyzetet a PC és a FES közös tanulmánya alapján, Lakner Zoltán politikai elemző, a Jelen főszerkesztőjének moderálásával.

Elolvasom

Európai Bizottság: a kkv-k számíthatnak a brüsszeli mentőövre

Fóti Tamás

Az Európai Bizottság (EB) minden évben megrendezi – közösen az éppen soros EU elnökséggel – a kis- és középvállalatok találkozóját. Több száz cég tulajdonosa vagy vezetője egyeztethet az európai döntéshozókkal, az Európai Parlament képviselőivel, a résztvevők megosztják egymással tapasztalataikat és elvétve siralmaikat, ha elégedetlenek a kkv-kre vonatkozó direktívákkal, ösztönzőkkel, szabályzókkal.

Elolvasom
Keresés